Verzorging van uw wimperextensions 

Om een blijvend mooi resultaat te behouden, dient u de volgende richtlijnen in acht te nemen:

Gedurende de eerste 24 uur na de extensions behandeling mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water, zodat de lijm volledig kan uitharden.

Gedurende de eerste 24 uur na de extensions behandeling geen stoombad voor uw gezicht ondergaan, niet zwemmen en uw wimpers niet wassen met warm water.

Gebruik geen wimperkruller. Hier door kunnen de extensions breken of loslaten van de natuurlijke wimper.

U mag wel mascara gebruiken, maar de eerste 3 uur na het zetten van de wimperextensions wordt dit afgeraden. Het gebruik van mascara dient men alleen te gebruiken aan de uiteinden van de opgezette wimperharen, en mascara op waterbasis! Dus olievrije mascare/eyeliner (in de salon te verkrijgen).

Wrijf niet in de ogen / Trek niet aan de wimpers, hierdoor breken je wimpers af.

Na het douchen of baden altijd de wimpers deppend afdrogen en NIET wrijven, hierna indien nodig voorzichtig met je vingers of wimperborsteltje voorzichtig de wimpers weer in model brengen.

Verwijder oogmake-up met een olie- en vetvrije make-up remover (in de salon te verkrijgen) en ontwijk hierbij de aanhechting van de wimperextensions.

Na het slapen kunnen de wimpers soms aan elkaar kleven, gelieve er niet aan te trekken om ze uit mekaar te halen! Plaats je wijsvinger op de bovenkant van de wimpers en haal ze voorzichtig uit elkaar met een wimperborsteltje (deze krijgt u mee na de behandeling).

Er is altijd een kans dat je enkele extensions verliest ondanks je goede verzorging.

Net als hoofdhaar verliezen we ook dagelijks wimperhaartjes. Vooral in het voor- en najaar, dit is een natuurlijk proces.

Sauna gebruik is mogelijk maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de hechting verminderd wordt.

Verwijder nooit zelf je wimpers, laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten vast met een speciale lijm en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Maak hier uw afspraak.